Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
moniek38 - 21-03-2012 12:38:14
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Wij hebben 3 jaar geleden die composiet kant-en-klaar schuttingen gekocht met aluminium van elephant (1500, excl montage ed) na 2 jaar gingen er al planken krom staan en nu springen er zelfs schroeven uit!. we hebben ze gekocht bij pot- outside (vincent riemens) het bedrijf waar wij ze gekocht hebben is door hun overgenomen. na mijn mail in juni 2011 kreeg ik het bericht dat het bekend is en dat ze bezig zijn met elephant. dat was alles... geen op de hoogte houden, geen oplossing, geen vergoeding door pot-outside. ik heb ze niet bij elephant aangerschaft, maar bij pot-outside, dus ik heb met dat bedrijf een overeenkomst.
al met al (bijna een jaar later)is het nog erger geworden., ik lees overal over grotere bedrijven die ze vervangen, maar bij ons: stikt u maar. ze reageren niet eens meer op mijn mailtjes. de volgende keer gsa ik toch naar hornbach of gamma of zo want daar krijg je tenminste in dat geval service. hier is het een kwestie van jammer. ze reageren niet eens meer. we zijn nu bezig met mijn verzekering, maar anders rij ik naar dat bedrijf en krijgen ze ze meteen terug ... hoer? ik kijk wel. meer dan 2000 euro in otaal (incl palen schermen, neerzetten, cement ed en het ziet er niet uit, het wordt zelfs steeds erger). ik baal enorm van deze schermen en wij dachten we kiezen elephant want dat is een gerenomeerd merk....