Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

steefvander
steefvander - 24-03-2012 10:26:03
Huishouden & Energie

Sta op stoel prominent

Deze discussie gaat vooral over de vorm. wat mij in de casus vooral opvalt is de inhoud. leverancier twee verkoopt belanghebbende dezelfde stoel als leverancier één.... de vraag is of het hier überhaupt om een adequaat hulpmiddel gaat dat ergonomisch verantwoord zitcomfort biedt en de betrokkene veilig helpt opstaan?
hilarisch in dat licht is het grote aantal valincidenten/gebroken heupen en het feit dat de bedoelde stoelen worden geleverd met wieltjes ! levensgevaarlijk....
je zou bij dergelijke aanschaf een ergotherapeut moeten vragen om zijn of haar professionele advies. de zorgverzekering vergoedt de consulten en het geeft veel meer zekerheid bij de aanschaf. als je je realiseert dat de meeste veelzitters de dag doorkomen op volstrekt verkeerd meubilair, weet je gewoon dat de kans dat je als leek de foute stoel koopt, groot is. ook al kostte ie 4000,- !