Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
timelu - 25-03-2012 17:58:10
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

[quote=inekel1953 schreef op zaterdag 24 mrt 2012, 20:55]beste agaat,

de problemen blijven je parten spelen, hopelijk neemt de specialist je serieus.

indien jouw favoriete injectiepennen niet (meer) verstrekt kunnen worden. is het mischien mogelijk om de sureclick te vragen. deze is heel makkelijk in gebruik en toe te dienen.
bij deze een link over de sureklick: http://www.sureclick.com/

hier een link over hoe de suceclick werkt, toch zo'n pleister achteraf is niet echt nodig, dat doet u anders ook niet nadat u zich heeft geïnjecteerd. hier plaatst men de injectie in het bovenbeen maar ook een huidplooi op de buik is heel goed te doen. het is maar net op welk moment en waar jij je bevind om te kiezen welke methode het beste bij je past.
me and my enbrel sureclick - youtube: http://www.youtube.com/watch?v=hilt--fv0rg

voor de komende dagen sterkte en hopelijk komt er spoedige een oplossing.

m.vr.gr.,
ineke l.



ik denk niet dat het slim is om iemand een heel ander medicijn te adviseren. de sureclick pennen zijn voorgevuld met aranesp. volgens mij heten ze bij enbrel myclick. dit zijn echt heel speciale medicijnen die je niet eens op huisarts recept krijgt. en ze worden volgens mij ook niet meer door de apotheek geleverd maar via ziekenhuis ofzo.

u schreef:
gisteren twee pennen die niet wilde werken, pas wanneer de druk ervan af haalde pas begon te spuiten twee injecties weg gegooid, omdat ze niet werkte bij het klikken


ik ken ook iemand die ze eerst verkeerd gebruikte maar nu ze de juiste wijze weet is het geen probleem meer.
eén keer drukken, duim loslaten en dan hoor je de tweede klik. dan pas zit de vloeistof erin.

maar als dat echt niet lukt zou ik toch medisch noodzaak op uw recept vragen zodat u weer uw oude vertrouwde medicijn kunt krijgen