Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanneke - 25-03-2012 21:12:19
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

@mirca,
ik ben geen apotheker of assistente, verre van dat. ik gebruik alleen veel medicijnen, en hou mijzelf zo goed als mogelijk op de hoogte van de regels.
daarnaast ben ik iemand die slecht tegen onterechte vingerwijzingen kan, en daarom vind ik het niet fair dat apotheken de schuld krijgt van regels die door de verzekeraars (en den haag) worden opgelegd.

buiten dat heb ik in dit topic steeds gesteld dat als een verpakking niet te openen is, er mijns inziens inderdaad gewoon een 'medische noodzaak' is om een ander medicijn te geven. (zie onder andere mijn reactie op pagina 2 van vrijdag 23 mrt 2012, 15:16.)
ik heb dus precies hetzelfde gezegd (wat dat betreft) als wat u zegt. en ik ben er ook absoluut voorstander van dat agaat andere medicijnen zou krijgen (hoewel ik daar natuurlijk geen iota over te zeggen heb, maar het gaat om het idee).

mijn ervaring met migrainemedicatie is overigens dat soms een medicijn inderdaad na een tijd niet meer (voldoende) werkt. ik heb zelf dus ook al meerdere varianten gehad. momenteel gebruik ik zomig smelttabletten. die werken bij mij gelukkig nog prima. overigens ebben die ook niet een heel handige verpakking, maar gelukkig is het bij mij meestal niet zo snel zo heftig dat ik ze niet meer op tijd open kan krijgen. ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken dat ik mijn medicatie niet meer goed zou kunnen innemen... en dan heb ik nog niet eens clusterhoofdpijn maar "alleen maar" migraine.