Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 25-03-2012 23:38:32
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

@ hanneke,

ik vind de volgende zinnen :

ik gebruik alleen veel medicijnen, en hou mijzelf zo goed als mogelijk op de hoogte van de regels.

daarnaast ben ik iemand die slecht tegen onterechte vingerwijzingen kan

behoorlijk denigrerend en arrogant overkomen. bijna misplaatst. en ik vraag me ten zeerste af, hoe ik uw afsluiter:

en dan heb ik nog niet eens clusterhoofdpijn maar "alleen maar" migraine.

moet rijmen, met uw verhaal of wel reactie, bedoel ..het sarcasme druipt ervan af, en dan vraag ik me zelf ten zeerste af wat uw punt hiermee mag zijn?

zoals ik deze uit uw zinnen opmaak, bent u diegene die zich voldoende heeft ingelezen, en blijven wij hierin in debet?

u alle recht van spreken heeft, omdat uw vaak medicatie gebruikt( wat ik overigens vervelend vind voor u om te moeten lezen) en die ervaring deelde, dat de medicatie na een tijdje ook niet meer werkt, en om die reden verschillende varianten krijgt, waar u zich er bij neer legt, dat deze onvoldoende juist kunnen worden ingenomen/ geïnjecteerd? mag ik dat zo lezen?.

volgens mij, heb ik geen vinger gewezen naar de apotheek ( daar ben ik zeer te spreken over) en wel een vinder naar politiek denhaag, ja die wel ja, en deels naar dsw die niet kijken naar het belang van de patiënt maar naar de knip, al is mijn verpakking groen met paarse stippen, mij maakt het geen fluit uit! ik wil slechts een injectie die gewoon zijn werkt doet, dus waarop ik kan vertrouwen.

persoonlijk loop ik ook al een tijdje mee.. mag twee keer per week naar het streekziekenhuis alhier voor mijn ms klachten, en nekhernia en de revalidatie hiervan, en maar liefst om de 4 weken naar speciale hoofdpijnpoli van het lumc, voor mijn chronische migraine en clusterhoofdpijn.. niemand heeft alleen maar..een beetje pijn, of alleen maar een migraine..ik gun dat niemand, en wil ook absoluut niet doen overkomen alsof ik ernstiger pijn beleef dan een ander, of zieker ben dan een ander. nee hoor! ik heb heel veel waardering voor mensen met een aandoening een ziekte,en hoe deze mensen ondanks alles toch blijven mee doen.. maar de een, is de ander niet. ik kijk naar ieder persoon, scheer niemand over een kam en ben ruimdenkend.

mijn intentie is advies, een ervaring delen, en geen politiek vraagstuk, of een welles nietus spelletje, daar krijg ik nu werkelijk koppijn van!

mvg,

agaat