Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 26-03-2012 23:36:36
Voeding & Gezondheid

Tandarst en factoring maatschappij

Hanshh, misschien is dat bij elke zorgverzekering anders maar mijn ervaring was en sinds de nieuwe regeling tandartstarieven, is nog steeds hetzelfde (behalve dat de rekening duurder is): 2 weken geleden voor het eerst dit jaar bij tandarts geweest, metingen verricht en nagezien wat er 4 april moet gaan gebeuren. van dat eerste bezoek ontving ik afgelopen zaterdag de eerste rekening van fa-med. die heb ik betaald; heb het formulier van mijn verzekering ingevuld en kruisje gezet met: aan verzekerde te betalen. wat nieuw was dat ik een brief (lees rekening) van de tandarts meekreeg met wat er 4 april gaat gebeuren met daarbij de kosten plus dat ik dat ondertekend weer mee terug moet nemen bij a.s. bezoek.
ik weet nu uiteraard nog steeds niet (noch tandarts tot laatste bezoek, noch de verzekering) kon me exact vertellen wat ze zouden vergoeden, dus dat mag een verrassing blijven. de kosten bij deze tandarts zijn zo'n 15% hoger dan vorig jaar. wat u schrijft van tandarts declareert bij verzekering was "vroeger", nu al enige jaren niet meer. nogmaals, ik kan alleen refereren hoe ohra werkt.