Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 27-03-2012 18:46:23
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

Hai allemaal,

heb vandaag het lumc gebeld, waaraan mijn specialist verbonden is en met de hoofdpijnverpleegkundige gesproken, ik kon het niet droog houden, en heb heel mijn probleem uitgelegd, ze had alle begrip.. en zou er achteraan gaan.

ze zou deze week nog terug bellen, maar tot mijn grote opluchting was dit vanmiddag al, de neuroloog heeft gewoon een nieuw recept geschreven voor een groot aantal injecties. deze zijn besteld door de apotheek en worden morgen geleverd in de voor mij vertrouwde verpakkingen! ze gaf toe, dat meestal de specialisten nu echt moeten aangeven of het een specifieke variant moet zijn, of de goedkoopste merk... ik ben allang blij..en ben erg dankbaar..ik krijg mijn vertrouwde pen en navullingen weer!

dikke pluim voor het lumc team en een warme knuffel voor iedereen die zo aardig was om mij advies hierin te geven! dank jullie wel!

een bedank-jullie- clipje ;) even op play drukken en wanneer je denkt dank je wel zo is het genoeg, dan even op it's that's enough?

http://www.hoopsandyoyo.co.uk/pages/ecards.php?action=view&code=43 of natuurlijk op de exit knop of kruisje ;)


warme groetjes,

agaat