Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pa0fmy - 29-03-2012 16:02:38
Elektronica & TV

Ernstige storing op lg mg kg dach en nacht

Ik dacht altijd dat slimme meters een heel lage draaggolffrequentie hebben met een heel lage bitrate, maar dat is dus niet het geval. harmonischen tot in de fm band dat is nog al wat. hier is de ruisvloer om 145 mhz ook al flink toegenomen. ook de babyfoon op pmr wordt een ergernis. de hele dag hoor je hoor je bééééé ééé ééééé op dat ding. van persoonlijke mobile communicatie waarvoor pmr is bedoelt komt niks meer terecht. straks moet ik mijn werkplaats nog afschermen als een kooi van faraday omdat het dan niet meer mogelijk wordt om radio's na een reparatie te testen. (gaat dan via de meetzender)
mijn buren hebben ook internet uit het stopcontact, alles ce gekeurd zeggen ze. moet ik mijn spullen maar nakijken. ja zo ben je er ook vanaf maar zo makkelijk gaat dat niet.
ook op de camping is de ether niet meer rustig. steeds meer komen er smps netvoedingen in caravans, chineese telefoonopladers, laptops, etc.