Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 29-03-2012 17:14:19
Elektronica & TV

Ernstige storing op lg mg kg dach en nacht

Dit valt volgens mij niet op belemmering van vrijheid van nieuwsgaring. de informatie is immers op meerdere manieren toegankelijk (vrijwel alle radiozenders zijn tegenwoordig ook beschikbaar via internet).

ik vind het overigens wel vreemd dat er zoveel last is van stoorsignalen. als het om gadgets en allerhande elektrische/elektronische spullen gaat ben ik behoorlijk voorzien, maar ik heb in mijn huis nergens last van. zelfs als ik op mijn versterker de phono ingang selecteer en het volume maximaal zet is het nog stil uit de luidsprekers. zelfs als ik mijn laptop voeding naast de platenspelers leg. misschien is er toch iets met het elektranet in huis aan de hand als je zoveel last van storingen hebt.