Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2012 19:40:43
Huishouden & Energie

Kattenbrokjes niet gezond

Reageren op een oud topic, jaja, maar kan me voorstellen dat er nogsteeds mensen zijn met hun twijfels over euroshopper kattenvoer.

ik heb zelf 2 katten, en besparen op kattenvoer is nooit mijn ding geweest. toen de jongste nog kitten was kreeg hij merken als royal canin, whiskas, proplan enz. voorgeschoteld. van de een op de andere dag zat hij onder de plekken op zijn hals. wij natuurlijk naar de dierenarts, welke gelijk mijn vermoedens bevestigde; voedselallergie. beestje op een eliminatie dieet. dit dieet bestond uit geitenvlees. toen het beestje hier niets beter van werd zijn we tijdelijk over gegaan op vis, later royal canin speciaal voor katten met voedselallergie, mocht allemaal niks baten.

op een gegeven moment kwam het zo dat we even weinig te besteden hadden. op dit moment toch over gegaan op euroshopper kattenvoer, en na 3 weken waren ineens zijn plekken helemaal dicht!! blijkt dus dat dit voer het enige is waar hij goed tegen kan. sindsdien ben ik een tevreden euroshopper-kattenvoer koper :)