Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2012 21:30:56
Huishouden & Energie

Wat moet verzekering vergoeden bij schade badkamer door lekkage?

Erik.pasveer schreef op maandag 26 dec 2011, 11:57: beste mensen, wie kan mijn vraag feitelijk beantwoorden: we hebben schade aan plafonds begane grond door lekkage in de badkamer. in de badkamer zelf zal er schade ontstaan doordat er tegelwerk gesloopt moet worden om bij de afvoeren te komen. we zijn hier voor verzekerd bij unive. nu zegt unive alleen de tegel te willen vergoeden die gesloopt worden.

ja erik, zo werkt dat bij alle verzekeringsmaatschappijen. het komt er op neer dat je de verzekering net zo goed kunt opzeggen. mij werd medegedeeld dat er in geval van lekkage op de kitranden er sprake is van slecht onderhoud en dan krijg je niets. een tegeltje vervangen is inderdaad ook geen optie