Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2012 01:24:58
Computers & Telefonie

Virusvrij tablet

Winterman schreef op zondag 22 apr 2012, 00:43:
daar gaat het niet om. jij zegt "noem er één" en dat heb ik gedaan. meerdere zelfs. dat jij het zooi vindt is jouw mening. dat niemand het koopt betwijfel ik. ze blijven er in ieder geval mee doorgaan. windows 8 is straks beter te gebruiken in tablets dan pc's.
een smartphone/tablet os met diens besturing heeft niets te zoeken op een pc en notebook. dat is mijn mening en ervaring. dat terzijde.

op dit moment is apple zeer geliefd. van andere tablets kan ik niet oordelen (heb ik zelf geen ervaring mee). maar microsoft wilt in ieder geval in de smartphone en tablets terugkomen.

dat windows bagger is, is ook weer niet waar. android op een smartphone schijnt gemakkelijk op afstand te kraken zijn. apple is ook met een trojan horse besmet geweest (alleen willen ze dat in de doofpot houden, wat gelukkig niet gelukt is). apple heeft net als android ook veel beveiligingsproblemen die zij ook steeds moeten dichten.

als 90% van de computers (of dat nu een desktop, notebook, tablet of smartphone is, doet er niet toe) draait op windows, is dat voor criminelen veel interessanter om met windows bezig te zijn, dan met apple of android.
aangezien het aandeel van android en apple nu bij tablets en smartphones in de top staan, zijn die nu wel interessant.

het maakt trouwens niet uit welk os op een computer draait, als het aandeel van dat os groot genoeg is, zullen de criminelen echt wel methodes vinden om dat os te kraken en de controle over die computer over willen nemen.