Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 23-04-2012 20:21:18
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

Beste bluewater,
er zijn zoveel dieet die een hoop geld kost en of niet werken bij bepaalde personen.
een dieet die echt werkt is de brood dieet, maar opletten!...alleen brood is het dan een crashdieet, dus niet perse gezond.
mijn dieet, bestaat elke 2 dagen alleen uit brood die normaal zijn beleg! ik zorg wel vanaf het moment dat ik op bent, dat ik elke 2 uur minimaal één snee brood of sweedse broodjes eet tot in de middag. heb ik zin in 2 of 3 snee, eet ik die gewoon. mijn vrouw hoef niet meer elke dag te koken en vind het fijn.
in 2 maand tijd, ben ik 6 kg afgevallen. op zich een beetje veel, gezien een normale dieet 500 gramme verlies per week voorschrift.
afvallen is ook een mentale kwestie. wegen doe ik elke zaterdag morgen en schrijft mijn gewicht op de kalender. tussentijds wegen heb ik mijzelf verboden!
ik drink net zo goed mijn aperitief, een biertje, eet af en toe chocolade of een stuk vlaai etc...
afvallen is voor mij belangrijk omdat ik erge slijtage aan de gewrichten heb, en hoe minder gewicht, hoe minder last zal ik hebben hoop ik. mijn streef van 12 kilo afvallen zal ik zeker halen alléén als ik eerlijk en consequent ben met mijzelf!

eerlijk is (h)eerlijk, de buik is al weg, en de broeken maat 54 zijn al te groot geworden!
succes met het afvallen....