Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-04-2012 17:41:22
Vrije tijd & Tuin

Kattenverjagers, werkt dat?

Onze kat, en ook al onze voorgaande katten, kunnen alleen in onze eigen achtertuin, is helemaal afgezet, tenslotte redeneren wij, dat wij een kat hebben en niet onze buren. hiermee bedoel ik, wij hebben een kat en onze buren horen daar géén last van te hebben. alleen, wij dus wel van de vele katten hier in de buurt, bijna iedereen heeft wel 1 kat, de meeste zelfs 2 a 3 en onze naaste buren hebben er zelfs 4. en onze voortuin was al snel de buurtkattebak, echt goor, stonk en als manlief in de tuin bezig ging, kon hij verplicht handschoenen aan vanwege de vele hopen kattenstront. wij echt van alles uitgeprobeert, heeft ons kapitaal gekost, niets hielp. toen een 'dierenverjager' gekocht, die werkte uitstekend, de poezen liepen onze tuin voorbij, maar na ruim 1 1/2 jaar begon 1 buurvrouw moeilijk te doen, niet vanwege de katten, maar haar kleinkinderen wilde niet voor de deur spelen door dat ding, bleek niets van waar te zijn, maar ja, dat mens haalde de woningbouwver. erbij en haar zoon heeft tot twee keer aantoe een poging gedaan het aparaat, die echt duur was, kapot te maken, was hem bijna gelukt, maar door al dat gedoe, hebben we het aparaat maar weggehaald, is nu 4 maanden terug, maar zelfs met de 3 weken zomerweer afgelopen februari/maart, hebben we haar kleinkinderen helmaal niet voor zien spelen, ik ben de hele dag thuis ivm een handicap, de koters spelen alleen achter, zodat zij ze in de gaten kan houden. dus was alleen maar om te treiteren, net als zo heel veel andere dingen die dat mens al geflikt heeft sinds we hier wonen. maar onze tuin is vanaf 1 januari jl wel weer de buurt kattenbak. en dat door 1 zo'n figuur.

heb alleen een vraagje aan annelies570, bij welk bekend tuincentrum heb jij dat aparaat gekocht? hoe duur was die en hoe heet dat ding??? want dan wil ik die alsnog gaan proberen, kan ik verwijzen naar deze site, dat mensen dat ding totaal niet (kunnen) horen, maar alleen wel de katten uit onze 'mooie' voortuin blijven.
hoor graag van annelies570!!!
groeten van bonnetje