Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

spouky
spouky - 25-04-2012 18:18:01
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

Ik zit nu 2 jaar bij kilo per week dieet, (van dr frank toendertijd),en het bevalt me uitstekend ben 12 kilo afgevallen en houd me aan het eet patroon,en blijf steeds op gewicht, je krijgt genoeg tussendoortjes als je dat wil ,denk wel ieder pondje gaat door het mondje,het recept meld veel eieren heb ik me niet aan gehouden,en hoeft ook niet.de recepten kun je zelf veranderen als je maar genoeg eiwitten vetten en je aan de aantal koolhydraten houd.later kan je af en toe aardappel en fruit nemen,met mate, ik gebruik er multivatamine als steun bij en voel me heel goed de kleren zitten me weer veel beter.
meld je aan het kost je niets, je heb veel steun op het forum veel recepten die de groep dieeters zelf samen hebben bedacht voor feestdagen en gewone door de weekse dagen,als je vragen heb je krijgt altijd antwoord en heel veel steun.je kan je makkelijk weer afmelden geen gezeur of wat dan ook.