Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2012 23:06:38
Auto & Vervoer

Verkoop aan handelaar export

Vladja schreef op woensdag 25 apr 2012, 23:00: de autopapieren niet overhandigen voordat je een echt vrijwaringsbewijs van het postkantoor in handen hebt!!!!!!!!!!!!! zomaar door hem afgegeven vrijwaringsbewijzen hebben geen enkele rechtsgeldigheid en jij blijft zonder auto, zonder papieren, volledig verantwoordelijk voor alles wat er met die auto gebeurt. en zie er dan maar eens vanaf te komen.

vladja

handelaar kan zelf een vrijwaring regelen hoor, krijg je op de sloop ook mee, die gaan echt niet hele dag op en neer naar postkantoor.
als het gewoon een erkende handelaar is moet dat geen probleem zijn.

--verkoopt u uw voertuig aan een door de rdw erkend autobedrijf dat bevoegd is om vrijwaringsbewijzen uit te schrijven, dan ontvangt u van dat bedrijf het vrijwaringsbewijs. --http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-auto-of-een-ander-voertuig-wil-verkopen.html">info