Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tpol
tpol - 26-04-2012 16:07:31
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

[quote=rijsdijk schreef op woensdag 25 apr 2012, 18:49]het mentale dieet plan is niks raars. niks met pillen, poedertjes ofzo, gewoon gezonde voeding.
alle mensen die hier hebben gereageerd hebben geen idee waar ze het over hebben en proberen alleen hun manier van diƫten aan te prijzen. geen antwoord op je vraag dus..
ik heb er wel voor betaald, ben echter te lui om er aan te beginnen.
het is gewoon een heel goed dieet, wat ook zorgt dat je geest mee gaat werken, tenslotte is afvallen niet alleen iets puur lichamelijks.
lees er hier maar es wat meer er over;
http://www.vetvrij.com/mdp-mentaal-dieet-plan-turboplan.html

niks raars, gewoon een bepaald systeem en ja, je moet betalen, maar dat zou je ook moeten doe voor een dieetboek. je betaald in dit geval ook voor een boek en ondersteuning en een dagelijkse nieuwsbrief om je te ondersteunen. niks raars, je kunt er gewoon aan beginnen.

ten eerste heb je de reacties blijkbaar niet goed gelezen, en ten tweede zal het mij niets verbazen als jij zelf achter het `mentale dieet` zit. elk dieet vergt mentale inspanning.