Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leograper
leograper - 26-04-2012 21:47:36
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=j.bootsma schreef op donderdag 26 apr 2012, 21:14]blijf het vreemd vinden dat ik een opmerking en vraag stel op deze site en vervolgens verwijderd word. de volgende persoon staat er wel gewoon weer op. er g storend aangezien ik ook veel problemen met de relift xs ondervind en graag wil weten hoe en wat anderen er van vinden
beste j. bootsma, alhoewel ik in generlei wijze iets te maken heb met kassa, toch even:
ik zit hier al een flinke tijd, en geloof me, dit kan geen opzet zijn, ik heb op andere sites ook dit fenomeen wel eens, kan meerdere oorzaken hebben.
gouden regel bij het invullen van een on-line formulier is dit eerst op je pc in bijv notepad of word te doen, heb je iig de tekst bewaard.
en dan ctrl-c -> ctrl-v...maar ja dat is nu te laat.
voor zover ik weet wordt je opmerking direct geplaatst zonder moderatie, vermits je ingelogd bent geloog ik, maar vertel het ons wel hè...