Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leograper
leograper - 27-04-2012 11:26:54
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

Hallo marian, nancy en lindsay,
helaas, jullie ook al, de lijst wordt alsmaar langer...
even wat zaken op een rijtje voor jullie, en de rest nav de websites.
eigenlijk zijn het 4 websites, waarvan 1 off-line is, nl de mydrmscne.com.
reliftxs.com is in principe (op dit moment!) veilig, maar daar hoef je niet heen, het email adres is: support@reliftcs.com.

ze hebben alleen onderin een link met zgn. 'references' als je daar op klikt zou er een popup kunnen komen als je die (per ongeluk) aan hebt staan.
het is overigens altijd raadzaam popups uit te zetten en javascripts zelf te controleren, maar dat gaat hier te ver, vraag maar aan een bekende in de buurt.

alleen maken ze bij de link een fout en wordt het webadres niet gevonden, wat wederom aangeeft met hoeveel 'moeite' deze pagina''s tot stand zijn gekomen.

je kunt het beste het bedrijf achter je kaart eerst aan het werk zetten voor je, zoals de visa netjes heeft gedaan voor mij.
meer kan ik jullie helaas niet vertellen, is niet helemaal mijn gebied.

de overige 2 websites zijn www.extrememetaburn.com (waar deels de foute link naar wijst) en mangosupp.com wat aangeeft dat ze ook minimaal geallieerd zijn met afslankproducten.
succes allen!