Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marianmegens
marianmegens - 27-04-2012 13:14:11
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

Hallo leokas, ik heb in eerste instantie met reliftxs gebeld. nederlands contactnummer (085) 888 03 16. mastercard adviseerde, gisteren, dat ik eerst naar de site moest gaan en een formulier invullen. als ik op de site ga wil mijn virusscanner meteen aan de gang (dus oppassen). een engels sprekende dame zegde eerst toe de helft van mijn geld terug te storten, omdat ik niet op tijd het abonnement zou hebben opgezegd. ik heb niet getekend voor vervolgzendingen of een abonnement. toen ik meldde dat zij inmiddels als oplichters bekend staan bij creditcardmaatschappijen en ik aangifte bij de politie kan gaan doen, zegde zij toe alles terug te storten. in mijn geval mastercard heeft nog nooit iets terug ontvangen van deze firma. beide adressen betreffen een en dezelfde firma.
mastercard stuurt mij na een telfoongesprek van vandaag 3 formulieren toe voor de 3 betwistte afschrijvingen. heb mail gestuurd naar; reliftxs@reliftcs.com en support@reliftcs.com. deze mail moet ik aan de 3 formulieren toevoegen.