Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
suske45 - 08-05-2012 13:49:47
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=juuljuliet schreef op dinsdag 8 mei 2012, 13:41]hallo iedereen, ook ik ben zo stom geweest die antirimpelcreme te bestellen, en ja, ik werd gesjost. er is zomaar €285.25 van mijn rekening. ik stuurde in april een ingevuld fraude formulier naar mijn bank. daarop kreeg ik geen antwoord en dacht dat de zaak zou opgelost zijn. een maand later gaat er zomaar weer een bedrag van mijn rekening van €98.30. nog eens een fraudeformulier ingevuld en opgestuurd met als antwoord dat ik de voorwaarden niet gelezen heb en dat zij er niets kunnen aan doen. ik moet contact opnemen met de handelaar? ik ontvangde niets van de bestelde produkten.

hallo, laat je aub je creditkaart onmiddellijk blokkeren door de bank want ze blijven geld afhalen, ik zou zelfs geen uur meer wachten. telefoon nemen en cardstop opbellen om kaart te annuleren, dan krijg je een code en die heb je nodig om een fraudedossier op te starten. ik heb een mail gestuurd naar reliftxs@reliftcs.com en gedreigd met gerechterlijke stappen als ze mijn geld niet terugstorten op mijn rekening, ik kreeg mail terug dat ze zouden terugstorten en dat is ook gebeurd. gewoon mailtje sturen naar hen, let wel op in het mailadres dat je reliftxs@reliftcs.com gebruikt dus tweede woord is met een c ipx x want vele mails gaan niet door omdat ze twee keer reliftxs tikken. dat komt wel goed maar zeker kaart laten blokkeren. 't beste