Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterdnooijer - 09-05-2012 13:10:25
Huishouden & Energie

Sta op stoel prominent

Ik wil hier toch even op inspringen met mijn ervaring over de prominent stoelen. mijn vrouw heeft al ruim 2 jaar een prominent romeo stoel en wij zijn zeer tevreden.
wat betreft het ergonomisch comfort, biedt de stoel aan mijn vrouw alles wat zij nodig heeft en wij willen ook graag een sfeervol huis hebben dus een mooie moderne stoel zoals deze is een uitkomst. het is heel persoonlijk welke stoel het beste zit en haar ergonoom staat daarom volledig achter haar keuze. deze stoel is erg ontlastend voor haar! volgens hem kan een professional adviezen geven, maar een goede zit blijft persoonlijk.

haar stoel heeft ook wieltjes en daar wil ik graag even mijn ervaringen over kwijt; wij konden in de winkel kiezen voor wieltjes of pootjes. het is dus niet zo je vast zit aan wieltjes onder de stoel.
wij hebben gekozen voor wieltjes en dit bevalt ons erg goed. de wieltjes zijn niet zo glad dat je direct weg zou schieten over het laminaat.
we konden ook kiezen voor wieltjes met remmen, zodat we de stoel op de rem konden zetten als we dit wilden. wij vonden dit zelf niet nodig, maar die mogelijkheid is er dus wel.

als er ongelukken gebeuren met stoelen waaronder wieltjes zitten, dan vraag ik mij wel af hoe. zodra de stoel in de opstastand wordt gezet, raken de wieltjes de grond niet meer. hoe kan een stoel dan uberhaupt wegschieten op de wielen?
als dit dus wel gebeurd, is mijn enige conclusie dat mensen opstaan uit de stoel zonder de opstastand te gebruiken.
ten eerste heeft zo iemand dan geen sta op stoel nodig dunkt mij en ten tweede moet die persoon veel kracht hebben waarbij hij zelf de stoel met een flinke duw wegduwt bij het opstaan.

ik wil hiermee enkel zeggen dat met elk product ongevallen kunnen voorvallen, maar helaas meestal wel te wijten aan foutief gebruik van het product. en dat wordt dan meestal niet vermeld. de bekende "kat in de magnetron".

wij zijn uiterst tevreden over onze mooie stoel met wielen. en als ik moet stofzuigen of als we de kamer eens herinrichten is het fijn dat we de stoel even opzij kunnen zetten.

dhr. p. de nooijer