Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ripcurl
ripcurl - 10-05-2012 10:53:18
Huishouden & Energie

Keukenblad ikea

Het lijkt me dat dit niet mag binnen een jaar. dat je een schort draagt tijdens het koken valt naar mijn mening onder normaal gebruik. zat er soms iets scherps op de schort dat dit zou kunnen veroorzaken? dat zou de zaak kunnen veranderen, maar door stof mag het niet slijten.

over de garantie zelf zegt ikea: we bieden je een garantie van 25 jaar tegen defecten in materialen en afwerking op het faktum keukensysteem en de värde vrijstaande keukenserie. de garantie omvat alle gebreken betreffende het materiaal en afwerking. deze garantie geldt bij huishoudelijk gebruik van de keuken en valt onder de algemene voorwaarden die in de garantiebrochure vermeld worden.

ikea maakt wel een uitzondering en dat is dat werkbladen dunner dan 3,8cm niet gedekt worden door de garantie bij het type faktum. en lagan wordt helemaal niet gedekt door garantie.

als u een rechtsbijstandsverzekering heeft zou ik die inschakelen. heeft u die niet dan zou ik uitleg eisen hoe het schuren van stof die schade aan het blad kan veroorzaken en waarom u niet in de winkel is vertelt dat bij deze keuken geen schort gedragen mag worden. daarnaast klinkt het erg als een smoes. u heeft recht op een deugdelijk product en dat is dit niet, want u had deze schade aan het blad niet kunnen verwachten. zeker niet binnen een jaar.

http://www.ikea.com/ms/nl_be/customer_service/brochure_pdf/kitchen_guar_nl_20120309.pdf">garantie bepalingen ikea