Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
ingridvantuyl - 11-05-2012 15:11:51
Huishouden & Energie

Plakkende laag op mijn laminaat door stoelonderlegger van ikea

Heb net goed resultaat gehaald met het verwijderen van die laag die die kolon mat van ikea had achtergelaten onder mijn bureau. die laag plakte, en was met gewoon vloerreiniger niet weg te halen.
bureau stoel heeft al wielen voor harde vloer!!
het ging niet om de stoel maar om die laag !!
met stickerverwijderaar van hg heb ik geprobeerd op een klein plekje. prima, plaklaag was weg. dus toen met een doek gepoetst tot het hele stuk waar die mat gelegen had schoon was. en daarna met een reiniger voor laminaat verder schoongemaakt. mijn vloer ziet er weer prima uit en plakt niet meer. bedankt voor alle informatie !!
(volgens ikea zou de mat vacuum trekken wanneer hij te lang zou liggen, dat zou voorkomen moeten worden door die mat regelmatig om te keren of los te trekken.......dat stond nu op de website maar heb ik niet op de verpakking gezien.)