Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 11-05-2012 16:47:47
Huishouden & Energie

Keukenblad ikea

[quote=wimmi20 schreef op vrijdag 11 mei 2012, 16:40]hieronder staan de mooiste woorden die ikbenik ooit heeft geschreven.
alles boven deze woorden heb ik maar weggepoetst.
eindelijk !
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++========

punt.
einde discussie.





als anderen stoppen met het uitkramen van onzin zoals dat de winkelier verplicht is om minimaal twee jaar garantie te geven en in overtreding is als die maar één jaar garantie geeft, en dat je mag verwachten dat een product een x tijd probleemloos mee dient te gaan.

wat consuwijzer ook schrijft, er mogen geen rechten aan ontleent worden omdat de teksten niet juist zijn.
aan de teksten van de europese richtlijn, de wetboeken en aan de publicaties van de tweede kamer mogen wel rechten ontleent worden en dat zijn ook mijn enige bronnen.

maarja, veel mensen denken nu eenmaal wat consuwijzer schrijft dat het juist is.
ik heb hierboven de betreffende tekst uit de europese richtlijn geciteerd. daarin staat totaal iets anders dan wat consuwijzer beweerd:

[quote]in de europese richtlijn koop en garantie is inderdaad een wettelijke termijn van twee jaar opgenomen. dit is een garantietermijn die als minimum is voorgeschreven aan de lidstaten van de eu.
de bovenstaande bewering van consuwijzer is niet terug te vinden in de europese richtlijn, dus klopt die bewering ook niet.
moet je mij niet beschuldigen dat ik onwaarheden spreek.