Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dc
dcz - 11-05-2012 19:17:02
Huishouden & Energie

Keukenblad ikea

[quote=ikbenik schreef op vrijdag 11 mei 2012, 18:59][quote=wimmi20 schreef op vrijdag 11 mei 2012, 18:30]ik heb uit uiterst betrouwbare bron vernomen dat ikben geen scherpe en snijdende voorwerpen mag hebben op zijn kamer.
huh?

ik heb in de la gewoon hobbymessen liggen hoor.

dat je zelfs hier op reageert tekent je instelling...

verder blijf je consumenten verkeerd informeren:

je blijft roepen dat de term "wettelijke garantie"' niet bestaat en dat consumenten geen recht hebben op meer dan twee jaar garantie.
consumenten hebben recht op een werkend product dat een aantal jaar zijn werk dient te doen.
nu ga jij weer roepen dat nergens staat hoelang een product dient mee te gaan en dat dat nergens staat omschreven.gelukkig zijn er voldoende rechters in dit land die daar anders over denken...
dan schrijf je continu dat alleen fabrikant en verkoper bepalen of en zoja , hoeveel garantie ze geven en tegen welke voorwaarden.
feitelijk onjuist: ten eerste heb ik geen reet te maken met een fabrikant en doe ik zaken met een verkoper. die verkoper is gewoon verplicht mij garantie te geven tegen de voorwaarden die in de wet staan: een product dient te voldoen aan de producteigenschappen en dient x-peroiode probleemloos te werken.

verder zijn notities van de tweede kamer waar jij zo mee pronkt geen wet..
die voornemens worden pas in een later stadium tot wet gemaakt. pas dan dient de burger zich daaraan te houden..(gratis lesje staatsinrichting)

toch geef ik je nog een bescheiden compliment vanwege je structurele eigenwijsheid/koppigheid.
ken weinig mensen die zich zo wanhopig blijven vasthouden aan hun eigen (foute) interpretaties....

tegelijkertijd weet ik ook dat ook dit geen indruk op je maakt...de tijd zal leren hoe lang jouw sprookjes hier stand houden...