Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 12-05-2012 19:49:06
Huishouden & Energie

Keukenblad ikea

[quote=dcz schreef op zaterdag 12 mei 2012, 19:41]wellicht zou jij eens zelf contact op moeten nemen met "de mensen van consuwijzer' en hen vertellen, en eventueel in je heldere bewoordingen, uitleggen dat alleen jij het consumentenrecht kent. iedereeen die anders beweert en dat op een heel simpele manier aan jou uitlegt, liegt....

kwestie van interpretatie....

hier laat ik het maar weer bij want ben wel klaar met "bord voor de kop" cs...

ik heb voorbeelden genoeg van fouten met wetsteksten uitgelegd.
tja, als jij meer waarde hecht aan de onjuiste teksten van consuwijzer, moet je mij niet lastig vallen dat ik de boel verkeerd uitleg.

lees aub nog eens keer de disclaimer op consuwijzer:

[quote]we doen ons best om de website van consuwijzer zo goed mogelijk te maken. we proberen de teksten ook zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. vaak hebben we juridische teksten makkelijker gemaakt. bijvoorbeeld delen van teksten uit de wet. het is daarom verstandig om ook de originele teksten te lezen van het publieke en private recht. deze teksten kunt u vinden op http://www.wetten.nl/. de teksten van consuwijzer geven u geen rechten.

er staat heel duidelijk:

"de teksten van consuwijzer geven u geen rechten"

hoe haal jij dan nog het in je hoofd om op de teksten van consuwijzer rechten te ontlenen?

?????

dan ben je echt niet meer serieus te nemen, het spijt me dat ik het zeg.