Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leograper
leograper - 14-05-2012 21:50:53
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

@dientje40 en mogelijk anderen, geen antwoord op je email gehad?
let wel op dat je het stuurt naar: reliftxs@reliftcs.com (dit exact overnemen!) er zijn nog 2 adressen waar één of meerdere naar hebben verstuurd, nl: support@reliftcs.com en support@dermatalskincare.com, maar deze heb ik zelf niet gebruikt.
ook ik heb met juridische stappen gedreigd en ze uitgedaagd met hun zgn voorwaarden over de brug te komen, en natuurlijk niet gekregen.
hun websites zijn een lachertje, wat je kan verwachten, op een maandagochtend in elkaar geflanst, met fouten, en zonder de benodigde zaken die je van een bedrijf verwacht.
ik snap in vele reacties ook niet hoe sommige banken zich opstellen, vreselijk soms, ik ben echt blij dat ik bij visa zit.
succes allen...