Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 19-05-2012 08:50:47
Computers & Telefonie

Oplichters nationale fotostudio!

Dit soort bedrijven dienen schriftelijk aangetekend afgezegd te worden omdat u dan rechtsgeldig kunt aantonen dat u bedrijf benaderd heeft met annuleren van de afspraak.

ik zou ze schriftelijk aangetekend laten weten dat ik binnen 24 uur heb afgebeld met een afdruk van mijn telefoonnota waaruit blijkt dat ik bedrijf benaderd heb. u kunt m.i. het beste een ontkenning overeenkomst sturen.

klik hierhttp://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrieven_ontkennen_van_overeenkomst/voorbeeldbrief_ontkennen_van_totstandkoming_van_overeenkomst"> voor voorbeeldbrief consuwijzer

copie brief + copie afdruk nota + verzendbewijs in map.


de afdruk van de nota waaruit blijkt dat u inderdaad gebeld heeft in combinatie met de onterechte vordering zal hopelijk de rechter overtuigen dat u afgeperst lijkt te worden omdat dit bedrijf in gebreke is gebleven u afzegging te verwerken.

mijn ervaring is dat netjes blijven een uitstekend wapen is tegen de vijand.