Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
grootvader_1 - 19-05-2012 11:06:08
Computers & Telefonie

Oplichters nationale fotostudio!

Beste asdas;

je schrijft: "heeeeeee de grootvader haha,
jij hebt hun praktijken dus ook meegemaakt en jij had een brief gestuurd naar hun en daarna had je nog wat van hun gehoord of moeten betalen"

nee beste man, ik ben nooit in hun zaken getrapt maar enkel gereageerd op eerdere (wanhopige) vragers op dit forum en de reacties van fotosessie.com/ nationale fotostudio.
heb mede door mijn acties van o.a. hun "algemene voorwaarden' uit te spitten en te wijzen op de onwettigheden daarin hert kleine succesje geboekt dat zij in ieder geval deze av-s wat hebben aangepast.
en nee, die jongens daar in zwolle die ook al eens zijn veroordeeld hebben dit niet leuk gevonden en zelfs bezig geweest dit forum te vervuilen door onze bekende nicknames te misbruiken met gemene valse verklaringen.

daarom heb ik er het volste vertrouwen in dat dit "nationale fotostudio"het nooit voor een rechter zal brengen.
zeker niet in die regio zwolle.

prettig weekend allemaal met de groeten vanuit een beetje zonnig nieuwendam met wel de vraag: "zou het nog zomer worden?"

de vrije vogel.