Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

clijnmarijne
clijnmarijne - 30-05-2012 12:40:58
Voeding & Gezondheid

Hoe kun je een scheerapparaat schoonmaken

Hallo, misschien mag ik in dit verband ook wat vragen over het braun scheerapparaat van mijn man. series 3. wat we ook doen om het apparaat schoon te maken, als hij zich weer gaat scheren daags erop, valt er nog steeds scheersel op zijn pyama, blouse of trui. de twee scheerbladen in 1 cassette kan eruit geklikt worden en houden wij onder de hete kraan. het ziet er dan superschoon uit. het apparaat zelf (de kop) die dan vrijkomt, borstelen wij vlekkeloos schoon. en toch blijft er scheersel vallen, ook tot mijn ergernis. hij heeft twee van dit soort apparaten, zijn nog vrij nieuw. mijn man scheert zich alleen droog, terwijl het apparaat ook geschikt is om je onder de douche te scheren. ik zag deze vraag staan en ik dacht...
de shavershop -prima webwinkel en service overigens- komt met een standaardverhaal waar we -hoe goed bedoeld ook- niet veel aan hebben.
scheerapparaat: braun series 3, type 5776
bedankt alvast voor uw reactie!
m.vr.gr. clijnmarijne