Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leograper
leograper - 31-05-2012 10:52:09
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=els aw schreef op woensdag 30 mei 2012, 20:01][quote=leograper schreef op woensdag 30 mei 2012, 16:55]er zijn weer nieuwe ontwikkelingen op het list en bedrog front.
dachten we klaar te zijn mede deze gasten, blijkt er verleden week toch weer iets afgeschreven, te weten € 100,90 (usd 124).
nummer 888-563-03 op naam van bushey heath gb.
naast de hier eerder genoemde (afrikaanse) mangosupp.com heeft deze nu een 'broertje' genaamd slmdwnchrg.com die op de pagina weer doorverwijst naar mangoslimdown.com met afvalprodukten.
weer een paar om voor uit te kijken dus!

maar had jij je creditcard dan niet geblokkeerd leo?
in ieder geval bedankt voor de waarschuwing!

ik heb inmiddels bericht van de bank dat 2 betwistingen gehonoreerd zijn: 2x € 2,94 - tel uit je winst!
van 2 is het bedrag teruggestort en van de andere twee gaan ze documentatie opvragen bij de firma.
mocht er geen antwoord komen, krijg ik ook hiervan mijn geld terug.
pfff... wat een toestand allemaal.

nope, in overleg met de fraude helpdesk niet gedaan, men wist om welke rekeningen het ging, en er waren nog wat zaken onderweg op mijn kaart.
dom achteraf, tja, de één...maar ik vermeld dit idd iig omdat men dus klaarblijkelijk overgestapt is naar weer een andere toko met andere rekening.
intussen is de kaart natuurlijk wel geblokkeerd en wordt het bedrag betwist over een tijdje teruggeboekt, ging vorige keer ook zonder problemen.
wel jammer, want ik wist na héél veel jaren mijn nummer intussen uit mijn kop ;)