Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fruitmand - 02-06-2012 09:49:35
Garantie & Verzekeringen

Verandering in vergoeding orthodontist de friesland

Hallo,

bedankt voor jullie reakties. ik ga er zeker meer mee doen! vandaag kreeg ik een kopie van de brief die mijn orthodontist kreeg. hierin staat o.a. "achmea heeft haar vergoedingenbeleid per 1 mei veranderd. de wijzigingen gaan met terugwerkende kracht tot 1 januari 2012 in." en ook: orthodontieprestaties: voor orthodontie laat achmea de prestaties los en vergoedt ze 90% van de rekening tot de maximumbedragen (van de polis).

het advies van de ortho: probeer een "hoog" iemand aan de telefoon te krijgen (van de friesland). ik ga ze nog een keer bellen, as maandag en komt daar niets uit ga ik een klacht indienen bij de ombudsman. of zou ik eerst naar een geschillencommissie vd verzekeraar moeten?

groeten,
fruitmand