Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

poltol
poltol - 02-06-2012 14:07:08
Garantie & Verzekeringen

Verandering in vergoeding orthodontist de friesland

[quote=zwemmer schreef op zaterdag 2 jun 2012, 12:15]de tussentijdse coulanceregeling is na een samenspraak van tandartsen en verzekeraars tot stand gekomen om de reden dat er teveel klachten van patienten over de hoogte van de tandartskosten ontvangen werden. me dunkt dat verzekeraars hierin een lijn moeten trekken. lijkt mij niet dat friesland hierin achter mag blijven en dus de klant zijn voordeel moet gunnen en terugggeven.

@zwemmer [en anderen]

het ging hier niet alleen over de kosten maar ook over het feit dat de "klant" niet kan winkelen bij tandartsen omdat die geen tussendoor klanten aannemen.
in de tweede kamer is daar terecht tegen geprotesteerd.
daarom hebben verzekeraars en tandartsen eieren voor hun geld gekozen en zijn zij gaan uitbetalen.
wellicht dat het nieuwe kabinet, na 12 september, de zgn. marktwerking van tandartsen terug gaat draaien en men weer overgaat op vaste tarieven met vaste vergoedingen.
kies dus gericht als je nu al kiespijn hebt. ;-))

vr.gr. poltol