Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-06-2012 21:18:57
Elektronica & TV

Wasmachine loopt veel te lang

@mijoeleke, heeft hij ook een knop met alleen spoelen? die van mij wel.
als ik op hem op spoelen zet, spoelt de was bij mij 40 minuten en automatisch na afloop volgt het centrifugeren. dus dan kun ja na bijv. drie kwartier wassen, de pauze knop indrukkken en overgaan op het programma spoelen. dan wast hij in totaal ongeveer anderhalf uur. dat is een mooie tijd voor een was.

wat bedoelt u met lijden, dat het wasgoed er niet beter van wordt? vroeger werd er ook heel wild met de was omgesprongen toen de vrouwen nog alles met de hand deden met van die wasborden. maar toen waren de kleren nog van veel betere kwaliteit. ik doe het ook niet vaak dat lange wassen, alleen af en toe met was met vlekken draai ik zo lang.

als er echt iets mis is met de machine, zoals niet afpompen, niet heet worden, niet aangaan, dan is de reparatie gratis. het moeilijke is in dit geval dat het niet duidelijk is of het zo hoort of niet. dat de 30 graden was evenlang duurt als de 60 graden was vind ik wel vreemd.