Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-06-2012 12:37:04
Elektronica & TV

Wasmachine loopt veel te lang

Tegenwoordig heb je 2 jaar garantie.
maar gaat het hier wel om een garantie geval. 3 uur is lang, maar je schrijft niet welk progamma. een 90 graden duurt bij elke wasmachine lang. nu hebben de fabrikanten van duurdere machine er veel aan gedaan om te besparen op stroom en waterverbruik, ik kan mij zo voorstellen dan dit bij goedkopere apparanten minder (lees meer verbruik).
je zal, als erg geen aantoonbaar deffect is dit voor lief moeten nemen, of de leverancier vragen om teruggave. maar of ze dat doen ???
ik vraag mij zowieso af of de bouwmarkten niet te veel doordraven in hetgeen zij verkopen. wasmachines, brommers, fietsen horen hier niet thuis. mar de conclusie is waarschijnlijk dat je meer uit had kunnen geven, want met deze machine ben je uiteindelijk onder aan de streep meer kwijt aan energie, water en tijd.