Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-06-2012 14:05:25
Elektronica & TV

Wasmachine loopt veel te lang

Wij hebben een halfjaar geleden ook een nieuwe wasmachine gekocht, niet te duur, niet te goedkoop, een siemens. in de winkel hebben we op van alles gelet, maar.....vergeten te vragen hoe lang de programma's duren. mijn vorige machine deed de was in gemiddeld een uur.
thuisgekomen met veel plezier de eerste was gedraaid, die ook uuuuuuuren duurde. boekje gecontroleerd en ja, daar stond het: de was op 40 ofwel 60 graden, een normaal programma, duurt minstens 2 3/4 uur. h
het blijkt te maken te hebben met minder stroomverbruik, de motor wordt langzamer op gang gebracht.
ik baalde ook in het begin, nu ben ik eraan gewend: denk eerst wat ik in de tussentijd kan doen (boodschappen enzo), moet ook wel even denken hoe laat ik naar bed wil vóór ik "even" een was draai.
toen dacht ik: het is zoals het is. ik heb het er mee te doen, pas me aan.

dus het heeft bij jou ook waarschijnlijk niets te maken met goed- of duurkoop.
ik wens je flexibilitiet, aanpassingsvermogen en nog jaren lang plezier van deze wasmachine!