Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizacoomans - 15-06-2012 16:31:42
Vakantie & Reizen

Betrouwbaarheid casamundo

Beste michelle,

ik ben liza coomans en ik werk voor casamundo.nl. je kunt bij casamundo met een gerust hart je vakantie boeken. ik wil je graag uitleggen waarom.

casamundo is niet aangesloten bij anvr en sgr, omdat wij op onze website geen eigen vakantieaccommodaties aanbieden, maar die van onze gerenommeerde partners en streng geselecteerde privé-aanbieders. wanneer je boekt via casamundo, zijn wij jouw tussenpersoon. wij bieden jou de garantie van hoge kwaliteit vakantiehuizen en van een correct afhandeling van je boeking en betaling. als tussenpersoon zijn wij aangesloten bij de tüv saarland. de tüv biedt vergelijkbare zekerheden als de nederlandse thuiswinkel organisatie. dit betekent dat onze werkwijze jaarlijks door een externe organisatie op de juiste toepassing van relevante wet- en regelgeving en de gedragsregels van de tüv wordt gecontroleerd. casamundo is ook aangesloten bij ecommerce europe. je gegevens zijn op casamundo.nl dus optimaal beschermd en je boekt altijd veilig.

mocht je nog vragen hebben over veilig boeken op casamundo.nl, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen via 0800- 444 40 22 (gratis) of een mail sturen naar info@casamundo.nl.

groet,
liza coomans
casamundo.nl