Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-06-2012 13:30:15
Computers & Telefonie

Internetdienst mofunia

Winterman schreef op dinsdag 26 jun 2012, 12:09: mofunia schreef op dinsdag 26 jun 2012, 11:30:
je kunt op je pc met je browser naar www.payinfo.nl gaan en dan je mobiele nummer invoeren op het scherm waarna je gratis per sms een pincode toegestuurd krijgt om in te loggen en al je betaalde diensten kunt overzien en afmelden.

eerst zeg je

let op! je kan met je mobiele telefoon naar payinfo.nl gaan. ga je er via je vaste pc heen, dan wordt er daar uitgelegd dat je met je mobiel naar de website moet gaan.

met pc krijg je de waarschuwing

helaas lukt het niet om uw mobiele nummer te herkennen.
stuur een sms met
pin 8094
naar 1155
om in te loggen.
of klik hier: stuur sms

bekijk deze site op uw mobiel. deze site biedt u een overzicht van online mobiele betalingen en abonnementen die u op andere sites heeft gedaan. u kunt uw individuele betalingen zien en abonnementen direct stopzetten.

dus nogmaals, is dat gratis dan. bijvoorbeeld te beginnen met die eerste sms die je moet versturen.

mijn excuses voor de onduidelijkheid.
voor het versturen van een sms wordt er altijd kosten in rekening gebracht door de provider.

wij zouden u willen aanraden om op de pc met internet explorer of chrome browser naar payinfo.nl te surfen om de juiste pagina te zien waar u uw mobiele nummer kunt invoeren en gratis per sms een pincode ontvangt om in te loggen in en af te melden voor actieve diensten.