Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 28-06-2012 17:36:32
Computers & Telefonie

Welk merk pc is prijs/kwaliteit het beste

Je zou haast zeggen: als je een boek besteld dan bestel je de kleine lettertjes expres. maar zo klein als die zijn in de reclame, gecombineerd met de korte weergavetijd, ongelooflijk. nu ik weet dat het er staat kijk ik, op een scherm dat groot genoeg moet zijn (ik geloof 80 cm. diagonaal) naar die kleine lettertjes en dan nog krijg ik het zinnetje niet helemaal gelezen voordat het weer weg is. en lezen is toevallig wel een onderdeel van mijn vak.
het misleidende zit hem niet in de te kleine of te kort weergegeven tekst, dat is sowieso niet voldoende. het zit hem meer in de tegenstelling van de gesproken tekst (zonder de voorwaarde: dit geldt vanaf € 20,--) en de afbeelding van die kleine lettertjes. wie gaat die nu nog lezen als er duidelijk wordt gezegd dat verzenden en terugzenden gratis is? dan is de informatiebox van de meeste mensen al vol. wat een bolle rottoestand, gelukkig dat ze die misleiding aan hun broek hebben, zullen ze toch wat mee moeten.