Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2012 10:00:41
Computers & Telefonie

Kpn internet snelheid is veel lager dan wat zij beloven

Kardox schreef op zaterdag 7 jul 2012, 02:18: lekkerisdat schreef op vrijdag 6 jul 2012, 22:58: heb je een linkje naar de voorwaarde waarin staat dat je minimaal 8 mb moet halen? ik lees het nergens terug namelijk.

je overstap snap ik niet echt, je bent ook nog eens meer per maand gaan betalen..

overigens vind ik het wel dat er spraken is van misleiding 40 min of meer beloven en maar 12 halen.

dat heb ik gedaan omdat ik geen tv nodig heb, en bij ziggo moest ik perse tv daarnaast nemen ( ziggo internet werkt met tv ).


winterman schreef op vrijdag 6 jul 2012, 22:05: hoe meet jij je snelheid?

hoe kom je tot die conclusie?
internet snelheid meten is niet zo moeilijk. met kabel en via google genoeg websites te vinden....
online calculator kan tegenwoordig alles voor je berekenen. volgens mij kom jij wat google technieken te kort.

diumenge schreef op vrijdag 6 jul 2012, 21:57: tja, uitzitten en terug naar ziggo dan. ik zou momenteel voor m'n internet echt nooit meer naar adsl terug willen.
dat heb ik gedaan omdat ik geen tv nodig heb, en bij ziggo moest ik perse tv daarnaast nemen ( ziggo internet werkt met tv ).


winterman schreef op zaterdag 7 jul 2012, 00:15: diumenge schreef op vrijdag 6 jul 2012, 22:20: eén byte is 8 bit, delen door 8 dus...diumenge schreef op vrijdag 6 jul 2012, 22:20: eén byte is 8 bit, delen door 8 dus...

dank je. dat zag ik later dus ook. snap ik nog steeds die omrekening niet. de provider doet de opgave in mb's. je meet in mb's. wat doet het aantal mb er dan toe?

en de snelheid is tot. enige garantie die je hebt is dat het niet sneller zal zijn.
er is een verschil tussen megabyte (mb) en megabit (mb). dat heb ik gedaan om nog makkelijker te maken voor mensen zoals jij!
dat de snelheid is tot snap ik heel goed, wat ik niet snap is ik krijg minimale en ik betaal voor maximale!!!

ik verwachtte eerlijk gezegd ook meer maximale snelheid, d.w.z. een verschil van 10% van de maximale snelheid tot 40 mbps.

bij ziggo had ik 50 mbps snelheid en kreeg maximaal draadloos & bedraad 51,4 mbps! ping bij de speedtest is ook bij kpn bedroevend.

nog 10 maanden te gaan of zo eerder bij onverenigbare wijziging(en) in de voorwaarden van kpn!