Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2012 12:11:17
Computers & Telefonie

Kpn internet snelheid is veel lager dan wat zij beloven

Drevil schreef op zaterdag 7 jul 2012, 11:57: de afstand tot de wijkcentrale is bij adsl helaas bepalend voor de snelheid. om te zien welke snelheid u op uw locatie kunt verwachte kunt u http://www.speedtest.nl/adsl/">hier uw postcode invoeren, waarna de afstand tot de wijkcentrale, + een grafiek met te verwachten snelheid zal verschijnen. als de snelheid hier nou sterk verschilt met wat u werkelijk haalt, kan het ook nog zo zijn dat het probleem in uw installatie zit. iig is dat met deze check uit te sluiten.

leuk en aardig, doch adsl wordt hierbij niet gehanteerd, adsl gaat maar tot maximaal 24 mbps en zelf heb ik 40 mbps! de aanvoer gaat van het isra-punt (woonkamer) direct, zonder een splitter, naar de experiabox.

over die twee koperen draadjes moet wel: internet, telefonie en interactievetelevisie! afstand binnenshuis e.d.