Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2012 23:25:05
Computers & Telefonie

Goedkoop digitaal t.v. kijken via internet

Ok het mysterie is opgelost... ik voel me zwaar opgelicht.. ik wou dat ik net zo slim was als jullie om even te googlen of dit oplichterij was.

ik heb 27 euro betaald waarvan ik 14 euro terug heb gekregen vanwege mijn lidmaatschap bij de affiliatesite paypro.nl (om banners op je site te kunnen plaatsen en geld te verdienen) ik wil mijn geld terug...

deze persoon pakt het slim aan omdat heel veel mensen via de paypro marketing service promotie voor deze onzin laat doen en een deel van de commisie aan promotors geeft. dat betekent dat deze man/vrouw rijk word door duizenden mensen op te lichten! een indrukwekkend verhaaltje !

hij geeft aan op de verkoopsite dat je zonder kpn kunt kijken naar live televisie en 2500+ internationale erkende kanalen, maar wanneer je het koopt word je meteen gevraagt of je kpn hebt of andere internetproviders kpn bied zowiezo al gratis internet op de tab etc. aan bij aansluiting van een abonnement.. ik heb tele2 en die staat niet op de lijst dus ik kan daar niets van zien.

daarnaast krijg ik een downloadbare mediaplayer met 2500+ onverstaanbare kanalen in roemeens, arabisch, die ik al gratis op internet kon vinden. er staat vaak zelfs bij geschreven dat het gratis streaming software hoort te zijn. een opzettelijke oplichterij dus.

de manier hoe zijn/haar salespagina het verkocht was duidelijk gericht naar nederlands publiek

ik heb helemaal niets van waarde gekregen. alles bestond al gratis

ik kan dus letterlijk meer tv kijken via mijn gratis android app en door te googlen. en deze persoon heeft zichzelf gemaskeerd door geen naam bedrijfsnaam of contactgegevens achter te laten...

ik zou het geweldig vinden om deze persoon te zien boeten voor deze daden. het gaat mij nieteens om het geld... die 27 minus 14 euro wil ik wel uitbesteed hebben aan zijn/haar straf.. het gaat mij om het principe... dat hij/zij mij als paypro gebruiker heeft opgelicht, en er bijna zelfs toe gezet om anderen op te lichten door reclame voor deze oplichting te doen... dan verdient deze persoon een flinke aanpak