Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2005 16:20:09
Huishouden & Energie

Well-fair

hallo,


ik heb stage gelopen bij well-fair. ik heb aan het eind van mijn stage een matras gekocht bij well-fair omdat ik er na 18 weken stage van overtuigt was dat het echt een goed product is! ik slaap er nu al een paar maanden op en ik ben echt goed uitgerust het slaapt geweldig. de stoelen ja dat is een echt mooi product. ze zijn te duur voor mij (en ik ben nog jong 21) maar als je geldt hebt en niet lekker zit (last van spieren, botten, spatarderen enz enz.) dan is zo stoel geweldig! deze stoelen worden helemaal met de hand gemaakt in nunspeet  en op 9 punten op maat gemaakt. hierdoor krijg je de prefecte zit houding en zul je veel minder klachten krijgen.


natuurlijk is er veel comentaar op de werkwijze van wellfair maar dit doen ze om de oudere mensen te bereiken die dit juist nodig hebben.


de garantie liegt er ook niet om volgens mij 5 jaar op matras.


met vriendelijke groeten maarten roelofsen