Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvoort - 20-07-2012 08:28:12
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=marianmegens schreef op donderdag 19 jul 2012, 23:23]@yvonne, de link die ik stuurde werkt niet meer (helaas). ik wilde een pdf voor je maken. inmiddels heb ik wel een pagina gevonden, geschreven in het engels, die er hetzelfde uit ziet. daar kun je zelf een print van maken; http://reliftxsreviews.net/relift-xs-videos/dr-yael-halaas-performs-a-mini-face-lift-telemundo/
als je rechts op de gele pijl drukt dan kom je op hetzelfde scherm als waar wij allemaal zijn ingetrapt. ze houden dus nog steeds niet op.

hoi marian
hartstikke bedankt. ga even er naar kijken. ben ik gisterenmiddag al die betwistingsformulieren aan het invullen, wordt er aan de deur gebeld staat de postbode weer met een pot creme. ik heb de postbode vriendelijk verzocht de pot creme weer mee te nemen en op het pakket te schrijven dat ik al mijn geld teruggestort wil krijgen en wel per direct.
ik keek gisteren ook nog even op deze site (http://www.dailychanges.com/codero.com/2012-02-12/#new-domains. ze maken contstant nieuwe domeinen aan en beeindigen die ook weer heel snel.
snap niet dat ze deze bedriegers op een of andere manier kunnen aanpakken.
maar goed ik ga vandaag alles naar de ing sturen met een begeleidende brief. ben benieuwd. gr yvonne