Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-07-2012 15:12:02
Vrije tijd & Tuin

Kattenverjagers, werkt dat?

Grace 10,

wij hebben ergens in een blad gelezen dat koeienmestkorrels ook heel goed helpen tegen de kattenoverlast in je tuin. daar wij, dankzij onze vreselijke buurvrouw, onze kattenverjager (die alleen maar piepte als de katten onze tuin inkwamen , want dat kon je netjes afstellen....) maar hebben verwijderd, zaten wij met een tuin, die gebruikt werd als de grootste kattenbak van de buurt, want er is hier werkelijk bijna géén huis, waar ze géén katten hebben. de meeste huizen hebben minimaal 2 katten en sommige, zoals die bewuste buurvrouw van ons, hebben er zelfs 4. en dat terwijl onze eigen kat, het netjes binnen op de kattenbak doet en alleen buiten komt, in de voor haar afgezette heflft van onze achtertuin. dus onze buren hebben van onze kat pertinent géén last.
maar we hebben de tip van de koemestkorrels uitgeprobeert en dat werkt echt super...... oké, het stinkt even, maar die lucht verdwijnt weer snel, voor onze neuzen, maar de katten blijven dit echt wekenlang ruiken en komen daarom niet meer in onze tuin. katten hebben namelijk een hekel aan de stront van andere dieren. de tip van poep halen bij een dierentuin is ook prima, alleen hebben veel mensen die niet echt in de buurt. wij dan gelukkig wel, al hebben we dat nog niet uitgeprobeert, omdat de koemestkorrels goed werken.
mocht je toch zo'n apparaat willen kopen, kijk maar op www.conrad.nl onder het kopje dierenverjagers. staan er in ieder geval 2 soorten in , met verschilende prijzen. veel succes. tja, als iemand 15 katten heeft, kan dat op zich best wel, als ze een groot huis hebben en een hele grote buitenren waar ze in kunnen rondlopen/rennen en elkaar kunnen ontwijken. want katten zijn geen groepsdieren. die vrouw moet aangepakt worden ipv de katten, die er tenslotte niets aan kunnen doen.
groetjes van bonnetje