Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvoort - 29-07-2012 20:12:06
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=anne2103 schreef op zaterdag 28 jul 2012, 17:45]@yvoort

ik heb ook bij de ing de formulieren ingevuld en vandaag het heugelijke nieuws gekregen dat ik in het gelijk ben gesteld. ik heb dus al mijn geld (286 euro) terug gekregen.

dat je nu al een reactie van ing hebt is overigens ook een procedurefout bij ing. bij mij hebben ze een formeel onderzoek uitgevoerd (begin juni t/m nu). aan het begin van dat onderzoek storten ze het gehele bedrag wat je onterecht betaald hebt op je rekening terug. als het onderzoek uitwijst dat je gelijk hebt (bij mij dus het geval) dan is het klaar en wordt je dossier gesloten (je hebt je geld nl al terug). als je niet in het gelijk wordt gesteld wordt het geld alsnog door ing van je rekening afgeschreven.


ik ga ze morgenochtend direct bellen en ook hier naar verwijzen. gr yvonne

neem dus geen genoegen met hun antwoord. verwijs ze naar ing klanten die hetzelfde hebben doorgemaakt en wel in het gelijk zijn gesteld.