Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvoort - 30-07-2012 15:21:53
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

[quote=marianmegens schreef op maandag 30 jul 2012, 14:07]@yvonne, de manager die de brief ondertekent is de naam van het hoofd cliƫntenadvies bij jou in de stad/dorp. die komt altijd op brieven naar klanten en die krijg je idd niet aan de telefoon. door te verwijzen naar mensen die wel in hun gelijk zijn gesteld maak je jouw case niet sterker. ing kan reageren; als er een in de put springt ...... begin met de tekst dat zij het produkt aanprezen met vrijblijvend en proefmonster met alleen verzendkosten. wellicht kun je in een andere taal nog wat googelen omdat relift en dermascience nog steeds aktief zijn. ik heb laatst een link geplaatst waarin engelse tekst staat. de brief hoef je niet aangetekend te versturen. dat kost alleen maar geld en ing is geen malafiede instelling. je mag een klacht ook mailen. dan heb je altijd een bewijs. succes[/quote

hoi marian, de vrouw die ik aan de lijn had van de ing zei dat ik het wel moest vermelden in de brief. ik heb een kopie van die engelse site al meegestuurd met de betwistingsformulieren.

ik durf trouwens naar geen enkele site meer van hun te gaan. ik klikt die engelse site open en klikte op het product en kwam er met geen mogelijkheid meer uit. ik kreeg een popup screen met ok wil je bestellen of annuleren (niet bestellen) maar waar ik ook op klikte ik kwam niet meer van hun site af.
ik heb mijn laptop uit moeten zetten maar toen ik mijn laptop opnieuw op had gestart, zat ik weer vast op hun site. het heeft een tijdje geduurd voordat eindelijk van hun site af was.

ik zag wel een facebook account van dermascience. heb je die gezien? ik weet niet of dit dezelfde dermascience is?