Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvoort - 30-07-2012 21:45:36
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

Vanavond besloten om toch zelf relift te bellen in amerika. mijn man is amerikaan en heeft ze gebeld.

hij heeft denk ik wel 1 uur aan de telefoon gezeten en ze verwezen iedere keer weer naar de terms en conditions. uiteindelijk de supervisor gesproken en na veell aandringen en het alleen maar vermelden dat we het geld teruggestort wilde heben en dat er geen terms en conditions vermeld stonden op de site, hebben ze beloofd het geld terug te storten. hij heeft ook gedreigd dat we ze zullen aanklagen in amerika en omdat hij amerikaan is ook hier precies de juiste stappen voor weet.

mijn vriend heeft erop aangedrongen om direct de refund te laten plaatsvinden terwijl hij aan de telefoon met ze was en geeist dat ze direct hiervan de transactiesnummers doorgaven wat ze hebben gedaan en deze nummers hebben ze ook doorgegeven. het bedrag moet binnen 7-10 werkdagen op de rekening staan, ben benieuwd.

eerst zien en dan geloven.

als je belt, krijg je eerst te horen dat ze de gesprekken opnemen.