Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-08-2012 14:04:25
Geldzaken & Recht

Verkoop huis iemand i psych. tehuis

Kamphuysen schreef op zaterdag 11 aug 2012, 13:50: ron530 schreef op zaterdag 11 aug 2012, 13:17: de e.t. heeft geen plicht om aanstaande erfgenamen nu al te informeren, de persoon in kwestie is immers nog niet gaan hemelen. "ernstig de weg kwijt zijn" kan ook tijdelijk zijn en hopelijk leeft de persoon nog een hele tijd. blijkbaar heeft hij/zij de zaken wel goed geregeld middels een testament en een executeur testamentair. triest dat er nu al vragen rijzen over de eventuele nalatenschap. triest dat er nu al vragen rijzen over de eventuele nalatenschap.

zeker maar gebeurd zo vaak en bij zoveel mensen, de beste weg is een loket voor jurr.bijstand te zoeken of langs een notaris te gaan ja nu al beter die last van je schouders af en verder gaan..


en wat het loket voor jurr.bijstand of die notaris dan doen voor vraagsteller?

ook allebei vertellen dat een eventuele erfgenaam niets te vertellen / vragen / beslissen heeft over de toekomstige erfenis als die al erft en of er dan nog wat te erven valt.

vladja